-ads3-

Me datë 25.05.2023, në rrugën “Kuvajt”, ka marrë flakë në lëvizje e sipër dhe është djegur automjeti me drejtues Avokat Lapaj., dhe si pasojë e zjarrit ka vetëm dëme materiale.

Adriatik Lapaj: Nuk ka asgjë të qëllimshme. Si njerëzit që bëhen për spital edhe makinat pësojnë defekt. Asgjë nuk ka qenë e qëllimshme. Thjesht defekt. Ju dua!

Prokurimet publike, 50 kompanitë e mëdha marrin 55% të parave
Nga veprimet paraprake dyshohet se zjarri ka rënë si pasojë e një defekti në mjet.

Grupi hetimor po punon për përcaktimin e shkaqeve të rënies së zjarrit.

https://www.instagram.com/joqalbania/?utm_source=ig_embed&ig_rid=666e081b-022e-479c-8a15-cb4befe2e07f&ig_mid=4D2E3556-D5C6-4463-A73D-FC4F2886010B