Dimitar Kovaçevski jep dorëheqje nga pozita udhëheqëse në LSDM

Dimitar Kovaçevski largohet nga pozita udhëheqëse në LSDM.

-Ju njoftojmë se në seancën e sotme të Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, kryetari Dimitar Kovaçevski konfirmoi dorëheqjen nga pozita e kryetarit të LSDM-së, të cilën e kishte shpallur më 8 maj, si akt shumë moral dhe në përputhje me Statutin e Partisë. ka iniciuar mbajtjen e Kongresit të LSDM-së me qëllim të analizës së rezultateve zgjedhore dhe deklarimit të besimit në organet e LSDM-së, të zgjedhura nga Kongresi, në funksion të rezultateve zgjedhore, thonë nga LSDM.

Përmbajtjen integrale të letrës së Kovaçevskit drejtuar Bordit Ekzekutiv dhe kryetares së Bordit Qendror, Slavjanka Petrovska, mund ta gjeni më poshtë: