-ads3-

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sot në kuvend pas takimit me kryeministrin Bullgar Petkov iu përgjigj dhe pyetjeve të gazetarëve dhe në pyetjen për rastin Alfa Ahmeti tha se:

” Asnjëherë nuk kam dashur ti shfrytzoj për çështje politike ditore rastet e dhimbshme dhe tragjike dhe nuk do i shfrytzoj asnjëherë por kemi bërë përpjekje kemi inkuraju të gjitha institucionet që drejtësia të vendoset në vend dhe mendoj që drejtësia as nuk është vonuar por as nuk do të haroj dhe e drejta do të vendoset”. Deklaroi Ahmeti.