Vota e disporës 4:1 për Bujar Osmanin

Nesër janë zgjedhjet presidenciale në Maqedoni të veriut, ku kandidatë nga partitë shqiptare Bujar Osmani nga Fronti Demokratik dhe Arben Taravari nga koalicioni VLEN.

Për këto zgjedhje sot ka votuar diaspora e Maqedonisë së veriut.

Veriu.info nga burime nga partive në Maqedoni të veriut ka siguruar tabelën e numërimit fillestar të një pjese të votave nga Diaspora.

Sipas kësaj tabele të siguruar nga Veriu.info, nga diaspora 148 vota i ka marrë kandidati Bujar Osmani, ndërsa vetëm 31 vota i ka marrë kandidati Arben Taravari.