Sveçla: Serbia vazhdon të ketë aspirata territoriale ndaj Kosovës

Ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla, e ka mirëpritur delegacionin nga Republika e Çekisë, të kryesuar nga Nënkryetar i Senatit të Parlamentit, Tomas Czernin.

Sveçla e ka falënderuar Çekinë për ndihmën e vazhdueshme ndaj Kosovës.

Ai ka bërë të ditur se në takim kanë biseduar për situatën aktuale të sigurisë dhe sfidat e vazhdueshme.

I pari i MPB-së, tha se “Serbia vazhdon të ketë aspirata territoriale ndaj Kosovës”.

“Të dyja palët shprehëm gatishmërinë e plotë për thellim të bashkëpunimit në fushën e sigurisë”, tha Sveçla.