Nga mësuese frengjishtje në stjuardesë, vlonjatja punon për familjen mbretërore arabe: Kam shëtitur në 32 shtete

Geralda Kocirai është vajza nga Vlora, e cila ka një histori shumë frymëzuese. Ajo ka treguar në “Abc e Mëngjesit”, historinë e saj, që nga mësuese frengjishte tashmë ka një jetë lukesore mes fluturimes me familjen mbretërore arabe. Geralda ka rrëfyer si nisi puna e saj si koordinatore fluturimesh, nga një stjuardesë e thjeshtë dhe […]