Fjalimi i Ali Ahmetit kundër Mickovskit pushton rrjetet sociale dhe elektrizon votuesit e rinj

Fjalimi i liderit të BDI-së në Shkup drejtuar një mase të madhe njerëzish, duket se ka elektrizuar masën informonTetovasot.

Pjesa ku ai i drejtohet liderit të VMRO-DPMNE-së Mickovskit dëgjohet nga shumë të rinj nëpër vetura që kanë shkëputur atë fragment por edhe ka pushtuar rrjetet sociale.

“Mati fjalët Mickovski, se fjalë mbas fjale nis belaja” kështu kreu i BDI-së Ali Ahmeti ia ka kthyer në të njëjtën monedhë fjalimeve nacionaliste të Mickovskit që shënjestër kanë shqiptarët .
“Hristijan, populli im thotë gurë mbi hurë bëhet kalaj e fjalë mas fjale nis belaja, mos nis bela dhe mati fjalët se je i ri dhe të çet akoma buza tamël” u shpreh Ahmeti.
Fronti Europian në sheshin Maqedonia në Shkup mbajti tubimin qendror në prani të mijëra qytetarëve të cilët japin mbështetjen këtij koalicioni që do të triumfojë më 24 prill në zgjedhjet presidenciale dhe më 8 maj në zgjedhjet parlamentare.Tetovasot