Bujar Osmani me mesazh ndaj bashkëqytetarëve maqedonas “Erdhi koha t’i ndryshojmë gjërat!”

Kandidati për President nga Fronti Europian, Bujar Osmani në tubimin qendror në Sheshin “Maqedonia” me mesazh për bashkëqytetarët maqedonas, ashtu si edhe për bashkëqytetarët nga të gjitha bashkësitë e tjera etnike në Maqedoninë e Veriut. Osmani u bëri thirrje t’u japin fund paragjykimeve.

“Jam i vetëdijshëm se paragjykimet dhe barrierat etnike ende ekzistojnë. Por disa interesa globale, të cilat nuk ia duan të mirën vendit, po nxisin ndarjet ndërmjet bashkësive etnike. Unë dua t’ju drejtohem drejtpërdrejt. Sinqerisht dhe me zë të lartë. Ka ardhur koha t’i ndryshojmë gjërat!” tha Osmani.

Osmani u foli edhe për vizionin e koalicionit.

“Fronti Europian është një ide më e madhe se të gjithë ne. Një ide për një të ardhme më të mirë në një Evropë të bashkuar. Prandaj, të bashkohemi, së bashku do t’ia arrijmë qëllimit shumë më shpejt” theksoi kandidati për President Europian.