Kretari i komunës së Tearcës, Nuhi Neziri njëherit kryetar i degës sl BDI-së në Tearcë në takimin e mbrëmshëm me strukturat e BDI-së në këtë komunë ku edhe u zgjodhën kryetari i FR-BDI-së, Sekretarja për Barazi gjinore dhe shefi i shtabit, ka theksuar se Tearca është gati për fitoren e madhe dhe për të mbështetur vizionin e Ali Ahmetit.

” Radhët tona po ngjeshen me prurje të reja, te ne është vendi i çdo qytetari që ëndër ka BE-në dhe jo Rusinë, ashtu si që shihni si kurë më parë jemi gati për fitoren e madhe dhe për të mbështetur vuzionin e Ali Ahmeit. Vazhdojmë bashkë PO Evropës Jo Rusisë” tha Nuhi Neziri