Me këto pamje Tetova e nis muajin e Shejntë të Ramazanit. Me mijra ton mbeturina, trotuare të bllokuara nga mbeturinat Tetova e nis Ramaznin ndyshe nga qytetet tjera jomuslimane. Tetova e Molla Mamutit, Muajin e Shejntë të Ramazanit këtë vit do të mbaj mend se e ka filluar me këto pamje trishtuese.

Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami vazhdon të shet patriotizëm herë në Prekaz e herë në Stamboll duke kënduar me qifteli, por asesi ti merr këto mbeturina.

Portali TS, do të përcjell pamje nga Tetova se si duket në këto ditë dhe si e nis Londra, Frankfurti e Sarajave muajin e Shejntë të Ramazanit./TS/

 

@tetovasot_official

Fillimi i Ramazanit, Tetova e nis me mbeturina, shikoni Londrën, Frankfurtin dhe Sarajevën#tetovasot #nevrijademi #fyp #viral

♬ original sound – Vello