Afrim Gashi nga Alternativa – VLEN, në ClickPlus thotë se më e pakta që duhet të bëjë lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në këto momente, është ta lejë politikën dhe t’u thotë hallall u qoftë.

“Unë, me pas qenë 22 vjet në politikë unë dhe me i pa se nga ana tjetër janë mbledhur 4 parti, atë ditë e kisha lënë politikën. Ju kisha thënë – hallall ju qoftë djem që jeni bërë bashkë. Fakti që jeni bërë bashkë, unë e kam kryer misionin tim. Por, nuk e ka atë guxim zotëri Ahmeti, më vjen keq”, tha Gashi.