Zëvendëskryeministri, Artan Grubi ka paralajmëruar spektakël sonte në Shkup, me rastin e promovimit të konventës për president të kandidatit të BDI-së, Bujar Osmanit.

Grubi në Facebook shkruan se sot nis një betejë e madhe për të ardhmen europiane, për ti thënë Jo Rusisë dhe Po Europës.

Njoftimi i plotë:

SPEKTAKËL NË SHKUP

Sot e nisim një betejë të madhe dhe ndoshta më të rëndësishmën të gjeneratës tonë, betejën për të ardhmën europiane, për barazinë, për t’ia mbyll derën Rusisë e për t’ia hapur Europës.

Salla sportive Kalaja (Kale) në Shkup

E shtunë, 9 mars 2024

18:00

JO RUSISË, PO EUROPËS! /indeks.mk

https://www.facebook.com/share/rST3nPjh8QBhCNXf/?mibextid=WC7FNe