Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani i është drejtuar në gjuhën japoneze ambasadorit japonez Ocuka.

“Në ceremoninë e dorëzimit të letrave ndërmjet ministrave të Punëve të Jashtme dhe kryeministrave të Maqedonisë së Veriut dhe Japonisë, në 30 vjetorin e marrëdhënieve diplomatike, ambasadorit japonez iu drejtova edhe në gjuhën e tij, përveç dy gjuhëve zyrtare vendin tonë.

“Nëse i flet një njeriu në një gjuhë që ai e kupton, kjo i shkon në mendje. Nëse i flet në gjuhën e tij, i shkon në zemër.” Nelson Mandela”, ka shkruar ministri Osmani.