Kryetari i KRRE-së, Marko Bislimovski thotë se temperaturat e larta ditore do të ndikojnë në faturat e ngrohjes.

“Ka mënyra të funksionimit, gjatë ditës nëse temperatura është mbi 18 gradë, gjatë atyre pak orëve ngrohja fiket, kështu që nuk ka nevojë të harxhohet gazi, shkurti është jashtëzakonisht i ngrohtë, kështu që besoj se kjo do të ketë një efekt pozitiv në matësot si dhe në faturat e ngrohjes që janë gjatë muajit maj, qershor, korrik”, tha Marko Bislimovski në “Studio 10” në TV24.

Arrestohet një i dyshuar në Gjakovë për dhunë në familje dhe përdorim të armësIbishi: Fletarrestet e Rusisë ndaj zyrtarëve të Kosovës nuk do të zbatohenArsyetimet shabllon të aktgjykimeve, shkak edhe mbingarkesa e gjyqtarëveDua Lipa duket e lumtur në krahët e të dashurit të ri, teksa shfaqen bashkë në pas-ndej…Pyetja e Elon Musk për “ekzistimin e NATO-s” dhe reagimet ndaj pretendimeve të tij
Ai shtoi se amvisëritë kanë çmim të subvencionuar për ngrohje deri në fund të sezonit të ngrohjes nga Qeveria./