Dhëndri iku nga dasma, por ky nuk ishte fundi: Lëvizja e vjehrrit habiti shumë njerëz (VIDEO)

Ajo që supozohej të ishte dita më e lumtur në jetën e një gruaje indoneziane u shndërrua në një makth.

Mediat lokale raportojnë se dhëndri është zhdukur ditën e dasmës, duke lënë në frikë gruan, familjen dhe të ftuarit e tij të paditur. Megjithatë, pasoi një kthesë e pabesueshme.

Një vajzë nga fshati Jikotamo kishte kohë që dilte me një djalë, ndaj u vendos që dashuria e tyre të kurorëzohej me një martesë.

Megjithatë, në ditën e gëzueshme, 29 gusht, ajo mbeti e vetme para altarit.

“Të ftuarit kishin ardhur tashmë kur familja na njoftoi se dhëndri kishte ikur”, tha për media vëllai i nuses Visto Ahmad.

Më pas në skenë hyn vjehrri që u martua me vajzën dhe në rrjetet sociale u shfaq video e ceremonisë së çuditshme.

Edhe pse familjet e nuses dhe dhëndrit ishin të indinjuar, paratë e shpenzuara ishin një shqetësim shtesë. Natyrisht, anulimi i dasmës nuk bëhej fjalë.

Reagimet e përdoruesve të internetit janë të ndara. Disave iu vinte keq për fatin e vajzës, ndërsa të tjerë bënin shaka për situatën e pazakontë.