-ads3-

Artisti përfundoi në burg pas denoncimit nga ana e modeles për dhunë në familjes ndërsa pas daljes Fero i dha fund muzikës dhe TikTokut për t’iu përkushtuar fesë islame. Ditë më parë ai tha se nuk ka të bëjë asgjë me ish-gruan e tij dhe ato çfarë ajo bën duke thënë se tani ai është […]