Shkolla e mesme del “në shitje”

Një shkollë e mesme në Maryland të Shteteve të Bashkuara të Amerikës u listua në listën e shitjeve online, duke nxitur reagime të shumta në mediat online, shkroi Upi.

Prona e shkollës u vu në shitje në platformën Zillow për 42.069 dollarë, derisa zyrtarët e morën me shaka dhe thanë se iu pëlqeu ideja. Shkolla e mesme u regjistrua në këtë listë si burg me gjysmë punë, me 12.458 metra katrorë pronë dhe me dhoma të ndara.

“15 tualetet vijnë me probleme të ujërave të zeza. Ka një kuzhinë të këndshme dhe dhomë ngrënie, me një fushë private basketbolli”, u tha në përshkrimin që iu bë shkollës.
Autoritetet thanë se janë “të shqetësuar” për çmimin e vënë, derisa s’e morën me seriozitet këtë. S’u bë i ditur se kush e vendosi në shitje, paçka se pati dyshime se këtë e bëri një grua e moshuar.