-ads3-

Me kalimin e kohës, mund të jetë e lehtë të zhytesh në rutinën e qëndrimit në zonën tuaj të rehatisë kur bëhet fjalë për intimitetin në një marrëdhënie afatgjatë. Sidoqoftë, është e rëndësishme t’i përmirësoni gjërat herë pas here në seks për ta mbajtur romancën të freskët dhe të gjallë. Ekspertja e seksit Sarah Riccio, […]