-ads3-

Shefi i Njësisë së Policisë për Intervenim, Primisllav Dimovski, është ricaktuar nga detyra me kërkesë të tij, thotë MPB pas lajmit se Dimovski është larguar nga pozita e shefit të kësaj Njësie.

Personi për të cilin po pyesni është zhvendosur nga Njësia e Policisë së Ndërhyrjes me kërkesë të tij. Sipas numrit të pikëve, pozicioni i tij i ri paraqet një përmirësim nga pozita e mëparshme, thanë për “Focus” nga MPB.

Sipas informacioneve të MPB, Dimovski tani do të jetë këshilltar i lartë policor në Njësinë e Standardeve të Planifikimit Strategjik dhe Kontrollit të Cilësisë në Byronë për Siguri Publike.

Në këtë pozitë, Dimovski nuk do të jetë një nga “lojtarët” kryesorë në MPB si më parë.