Sjellje agresive dhe kanosje ndaj gruas, arrestohet i moshuari nga Gostivari

MPB njofton se mbrëmjen e djeshme kanë arrestuar një 62-vjeçar nga një fshat në Gostivar pasi i njëjti është sjellur në mënyrë agresive dhe ka kanosur gruan e tij.

“Në një fshat të Gostivar, dje në orën 20:00, zyrtarët policorë kanë arrestuar A.F. (62) për sjellje agresive dhe kanosje ndaj gruas së tij 60-vjeçare. Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të vijojë një dorëzimi i kallëzimit përkatës”