Llërca voton/ Mbi 50% dalja, pritet VLEN të shtoj një deputet në zonën 6?! (VIDEO)

Sipas KSHZ-së pjesëmarrja në rivotim për zgjedhjet presidenciale në njësinë 5 dhe 6 deri në ora 17:00 është 45,88%.

Në njësinë zgjedhore 5 deri në ora 17:00 kanë votuar 1568 votues apo 44,53%.

Në njësine zgjedhore 6 në VV 2101 në fshatin Llërcë kanë votuar 503 votues, respektivisht 50,65 përqind.

Gazetari i TS Nevrij Ademi po qëndron në fshatin LLërcë dhe sipas të dhenave të KSHZ deri ora 18:30 kanë votuar 546 votues.