Prezantohet projekti i portit që lidh Kosovën me Shqipërinë

Është prezantuar projekti i portit të përbashkët mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Bëhet fjalë për portin “Porto Romano”, përcjell Klankosova.tv.

Në prezantimin e këtij projekti u tha se nëse bëhet zbatimi i tij, atëherë ky do të jetë ndryshim për të gjithë rajonin.

“Ky projekt do të ndryshojë lojën jo vetëm për dy shtetet tuaja, mirëpo për t ëgjithë rajonin e Ballkanit Perëndimor. Zgjatja e funksionit të portës do të bëhet si katalizator për përmirësimin nivelit e lidhjes dhe intermodalizmit në të gjithë rajonin e Ballkanit Perëndiro. Është porti kryesor i Prishtinës,“, u tha në prezatim.