Pavarësisht përballjes në gjyq, Amber thotë se ende e do Johnny Deppin

Në emision “NBC Today” në mëngjesin e sotëm u transmetua një klip i intervistës së Amber Heard, e cila zbuloi se edhe pas gjyqit me ish-bashkëshortin, Johnny Depp ajo ende ka ndjenja për aktorin.

“Absolutisht. E dashuroj atë. E doja me gjithë zemër, nuk kam aspak ndjenja të këqija apo keqdashje ndaj tij”, tha ajo në një klip të intervistës.

Prezantuesja televizive Guthrie, bashkëshorti i së cilës punon si konsulent për ekipin ligjor të aktorit, e pyeti aktoren e Aquaman mbi një deklaratë të lëshuar në ditën e parë të gjyqit të tyre gjashtë-javor në prill, ku ajo tha se ende e donte atë.
“Në ditën e parë të gjyqit ju keni dhënë një deklaratë. Dhe një pjesë e deklaratës thoshte: ‘Unë kam ende dashuri për Johnny’, pyeti ajo.

Dy muaj më vonë, Heard i dyfishoi ato ndjenja, duke thënë se ajo “përpiqej më të mirën” në martesën e tyre “thellësisht të thyer” dhe nuk kishte “ndjenja të këqija” ndaj ish-bashkëshortit të saj.

“Unë u përpoqa të bëja më të mirën që munda për të funksionuar një marrëdhënie thellësisht e prishur. Dhe nuk munda. Nuk kam aspak ndjenja të këqija apo keqdashje ndaj tij”, tha ajo.

“E di që mund të jetë e vështirë për t’u kuptuar, ose mund të jetë vërtet e lehtë për t’u kuptuar. Nëse thjesht keni dashur ndonjëherë dikë, duhet të jetë e lehtë.”

Në vitin 2014, Depp konfirmoi fejesën e çiftit në një intervistë me Guthrie në emisionin Today .

Një video e intervistës e transmetuar gjatë emisionit të së mërkurës, duke zbuluar aktorin e buzëqeshur të Piratëve të Karaibeve duke treguar një unazë fejese me diamant.

Depp e paditi ish-bashkëshorten e tij për shpifje për një shkrim të vitit 2018 për The Ëashington Post , ku ajo e përshkroi veten si viktimë e abuzimit në familje dhe foli për ndjenjën e “fuqisë së plotë të zemërimit të kulturës sonë për gratë që flasin hapur”.

Pas një gjyqi shpërthyes gjashtë-javor, një juri prej shtatë anëtarësh përcaktoi se zonja Heard e kishte shpifur atë për të tre akuzat.