Më shumë se tre milionë për dy milionerë të ri pronarë të xhekpotit

MË SHUMË SE TRE MILIONË PËR DY MILIONERË TË RI PRONARË TË JACKPOT-it

XHEKPOTI I MILIONERIT vazhdon t’i kënaqë lojtarët e Video Lottery Casinos Austria, në javën e fundit me dy fitues dhe një shumë totale prej mbi tre milionë denarë.

Kësaj radhe fati deshi t’ua ngrohte zemrat dy lojtarëve nga brendësia e Maqedonisë, duke dëshmuar edhe një herë se XHEKPOTI MILIONER është për të gjithë dhe kudo. Më 15 qershor në fshatin Misleshevë të Strugës është shfaqur sinjali fatsjellës për fitim duke shënuar XHEKPOTIN MILIONER në vlerë prej 1.535.306 denarë.

Nuk kaloi shumë kohë që fondi fitues t’i afrohet edhe më shumë maksimumit prej 1.800.000 denarë dhe të befasojë sërish këndshëm, tani në Kavadar. Ky MILIONER ka ndodhur më 18 qershor, të shtunën dhe ka arritur shumën prej 1.606.546 denarë.

Qershori ka edhe dhjetë ditë, dhe deri atëherë me siguri do të ketë edhe shumë fitime MILLIONARE JACKPOT, në vlerë prej 1.200.000 deri në 1.800.000 denarë, si dhe SUPER MILIONER JACKPOT me vlerë maksimale deri në 12.000.000 denarë.