LSDM: Dështon protesta e VMRO-DPMNE-së

Protesta e fuqishme e paralajmëruar e VMRO-DPMNE-së ka deshtuar, qytetarët shohin frekuentim të ulët dhe organizim të dobët. Në vend të protestës masive siç e paralajmëroi VMRO-DPMNE-ja so, bashkëpunëtorët dhe stafi i partisë së Mickoskit sot erdhën bashkepuntoret dhe partiake te punesuar neper komunat e udhehequra nga kryetarët e VMRO-DPMNE-së”, thonë nga LSDM.

“Qytetarët në qytetet në brendësi janë dëshmitarë të autobusëve dhe furgonëve të anuluar për transport të organizuar, siç e dëshmojnë videot dhe fotot e shumta të publikuara në media dhe në rrjetet sociale.

VMRO-DPMNE-ja e pareformuar e udhëhequr nga Hristijan Mickosi di vetëm ta mbrojë krimin dhe ta dëmtojë shtetin, ndaj edhe sot, si shumë herë më parë, nuk e ka mbështetjen e qytetarëve.

Qytetarët e Shkupit, por edhe mbarë vendi, nuk e kanë përkrahur Hristijan Mickoskin dhe ky është fakt me të cilin ai do të duhet të përballet”, thuhet në komunikatën e LSDM-së.