Kryeministrja e Finlandës sot për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut

Kryeministrja e Finlandës, Sanna Marin sot do të qëndrojë për vizitë njëditore në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Sipas agjendës, kryeministrja e Finlandës Marin do të pritet para Qeverisë me nderime shtetërore nga kryeministri Dimitar Kovaçevski, pas çka do të ketë takim bilateral të dy delegacioneve.

Ndërkohë që konferenca e përbashkët për media e kryeministrit Kovaçevski dhe kryeministrit Marin është paralajmëruar në ora 15:15.