ASH- Tetovë drejtë shuarjes, kryetari zgjidhet me 10 veta. Ziadin Sela nuk bëhet i gjallë (FOTO)

Në një atmosferë të zymtë dje janë zgjedhur kryetarët e degëve të ASH-së në Tetovë, Vrapçisht, Zhelinë, Saraj, Butel, Haraçinë dhe Çair.

Ajo që bie në sy se në të gjitha degët shihet një numër tepër i vogël i aktivistëve që kanë zgjedhur kryetarët e degëve kjo si pasojë paknaëqsive të mëdha më liderin e tyre Ziadin Sela i cili ka ndjekur rrugën e Menduh Thaçit, lider i përjetshëm edhe pse ka humbur çdo cikël zgjedhor.

Dega më e madhe ajo e Tetovës, mbrëmë ka zgjedhur Abush Islamin në krye të ASH-Tetovë një figurë anonime në ASH duke u injoruar nga ish kryetari i degës, Muzafer Etemi, ish kandidati për kryetar komune, Vullnet Murseli dhe nga shumë figura tjera të njohura brenda ASH-së.

Kryetari i ASH-së Ziadin Sela ende nuk i ka përgëzuar kryetarët e zgjedhur të degëve dhe as nuk ka marrë pjesë në asnjë degë për të dhënë një mesazh se ASH po rritet, por përkundrazi me heshtjen e tij tregon se ASH-ja po fundoset në çdo komunë.

Për të vërtetuar se ASH-ja shkon drejtë shuarjes, TetovaSot ju përcjell fotografitë q flasin të vërtetën brenda ASH-së