-ads3-

Ziadin Sela i ftuar në emisionin Klan Debat komentoi rreth regjistrimit të popullsisë .

”Opozita është ajo që duhet të kërkojë llogari, dhe qeveria është ajo që duhet të jep llogari, dhe që mendoni se unë kritikoj mediat kjo nuk është e vërtetë sepse në asnjë moment nuk kritikoj mediat ju e keni gabim.”

”Shikoni regjistrimin që u mbajt tani, shtyrja e procesit të regjistrimit e manipuloi procesin ku brenda 10 ditësh u regjistruan afër 200.000 shqiptarë, pastaj u pa që brenda këtyre 7 muajve u regjstruan vetëm plus 3000.” deklaroi në Klan Debat Ziadin Sela.