-ads3-

Ziadin Sela në Klan Debat tha regjistrimi ka qenë pazar politik i LSDM-BDI

”Fatkeqësisht ne e parapamë kur u shty regjistrimi, përgjegjësit që e sollën në këtë situatë regjistrimin duhet të përgjigjen me emër dhe mbiemër, sepse këta janë mjeshtër ”makiavelist”.

”Unë kam informata se të ”inputuarit” nuk egzistojnë fare kjo ishte marrëveshje mes LSDM-së dhe BDI-së, sepse ideja ka qenë shqiptarët të dalin ndër 30 përqind , të ketë rritje e numrit të përgjitshëm ndërsa te numri rezident të ketë ulje. Këto pazare politike për ne janë të papranueshme ashtu si duhet të jenë për çdo shqiptar” ka deklaruar Sela.