Sulmohet një person nga Gostivari

Njëzet e shtatë vjeçari L.J. nga Gostivari, mbrëmë (03-prill) rreth orës 23:50 në SPB Tetovë ka raportuar se njëzet minuta më parë në autolavazhin në lagjen ,,Mllaki“, pas një debati të mëparshëm verbal me babain e sulmuesit, ka qenë i sulmuar fizikisht nga 21-vjeçari I.J. nga Gostivari. Gjatë sulmit, sipas raportit, I.J. ka përdorur edhe një mjet metalik. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.