-ads3-

Automjeti i Ndihmës së shpejtë dhe një automobile tjetër janë ndeshur dje pasdite te udhëkryqi në bulevardin “Aradhët Partizane” dhe “Shën Klimenti i Ohrit”, apo tek Kisha kryesore.
Nëpër fotografitë në rrjete sociale shihet se si një veturë tjetër e Ndihmës së shpejtë e merr pacientin nga automjeti që morri pjesë në aksident
Akoma nuk ka informacione zyrtare të MPB-së, për njerëz eventualisht të lënduar.