Pse nuk u largua nga kreu i ASH-së? Ja si u përgjigj Ziadin Sela!


Ziadin Sela në Klan Debat është përgjigjur në pyetjen e gazetares se pse nuk dorëheqje pas zgjedhjeve.

“Unë nuk i shkel fjalët e mia, nëse do kishim zgjedhje fer dhe demokratike në vend , si mosvjedhja e votave , proces jodemokratik dhe korrektësia në zgjedhje atëher do të veproja ashtu siç kam thënë, do të presim zgjedhjet e ardhëshme se si do dalë rezultati pastaj do shofim.”, deklaroi Sela.