-ads3-

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e përforcuara në fushën e komunikacionit.

“Në territorin e Bashkisë së Shkupit janë shqiptuar gjithsej 285 masa prej të cilave 184 janë për tejkalim shpejtësie, 32 për vozitje nën ndikimin e alkoolit, 14 për vozitje pa leje dhe 10 për shoferët fillimtarë”, thuhet në njoftimin e policisë.

Ata po ashtu shtojnë se 5 masa janë shqiptuar për përdorim të telefonit, 6 për mosregjistrim të automjeteve dhe 4 për kalim në të kuqe.

Nga MPB shtojnë se aksionet e forcuara do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.