-ads3-

Nënkryetari i Lëvizjes BESA Valon Bela ka kundërshtuar fuqishëm Menduh Thacin dhe analistin Albert Musliu në debatin Click plus.

“Harrojmë se kjo parti në pushtet 20 vjet na mban me flamur dhe me gjuhë. Deri dje thonim se maqedonasit japin gjithçka vetëm lekun se jep. Ja sot e keni Fatmir Besimin ministër financash fhe asnje projekt nuk e realizoi” ka thënë Bela.