Ish-kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në Facebook shkruan se me rritjen e pagës minimale qeveria tregon se është përgjegjëse dhe punon për interesat e qytetarëve.

“Paga minimale 18.000 denarë. Kjo është dëshmi se qeveria e re është e drejtë dhe e përgjegjshme, punon për interesat e qytetarëve, për interesat e punëtorëve.

Tani së bashku, si punëtorët ashtu edhe punëdhënësit (sektori privat dhe publik) duhet të angazhohen për të rritur produktivitetin.

Ne të gjithë duhet të punojmë më shumë nëse duam të ardhura më të larta dhe një standard më të lartë ekonomik”, shkruan Zaev.