Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e mbajtur dje ka vendosur që të shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës, shkruan SHENJA.
Sipas vendimit, çmimet e EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 janë shtrenjtuar për 1 denarë për litër, ndërsa çmimi i Dizelit, shtrenjtohet për gjysmë denarë.
Kësisoj në përputhje me vendimin, një litër EUROSUPER BS-95 kushton 79,50 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 shitet për 81,50 denarë për litër.
Një litër DIZEL kushton 71,50 denarë, ndërsa poashtu një litër Vaj Ekstra të Lehtë për Amvisëri kushton për 71,50 denarë.