Spasovski: Mbi 2 tonë marihuanë janë sekuestruar për vetëm dy muaj

Për vetëm dy muaj janë konfiskuar mbi 2 tonë marihuanë në vlerë prej rreth 4.5 milionë euro, prioritet kryesor i MPB-së mbetet lufta kundër trafikut të paligjshëm të drogës, ka shkruar në Facebook, ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski.

“Pozicioni i mirë strategjik i MPB-së dha një përgjigje efikase dhe të koordinuar, me rezultatin përfundimtar të një suksesi serioz në luftën kundër trafikut të paligjshëm të drogës”, shkruan Ministri.