Në Kuvend sot seanca do të mbajnë komisionet për politikë të jashtme, për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive, për financim dhe buxhet, për transport, lidhje dhe ekologji dhe Komisioni për kulturë.

Propozim Ligji për ratifikimin e Marrëveshjes për bashkëpunim në fushën e turizmit mes Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Kosovës është pika e vetme e rendit të ditës në Komisionin për Politikë të jashtme.

Ndërkohë në rend dite të komisionit për Sistem politikë dhe marrëdhënie mes bashkësive është Propozim/Ligji për Akademinë e gjykatësve dhe prokurorëve publik, në lexim të parë.