Sanksione për vozitësit që parkonin gabimisht veturat


Sektori për punë të brendshme Tetovë-Stacioni policor për siguri në komunikacionin rrugor Tetovë me intensitet të shtuar realizon aktivitete për rregullim më të madh të parkingjeve në Tetovë i formon Tetovasot. Dje (31-janar) janë zbuluar dhe sanksionuar gjithsej 15 automjete gabim të parkuara dhenë mënyrë të kundërligjshme, të cilat janë ngritur nga “ Shërbimi merimangë” i Tetovar. Për pronarët e automjeteve janë përgatitur dhe do të përballen me gjobat e parashikuara me ligj.