Mjeku Ilir Demiri nga Klinika Infektive ka thënë se njerëzit nuk duhet të lirohen dhe të mendojnë se Omikron është variant i lehtë për shkak se sipas tij kjo nuk është klinikisht e përmbajtshme.
Ai tha se nga përvoja e tij nuk ka evidentuar asnjë person i cili ka vdekur nga kovidi pa komorbiditete, dhe të jetë i vaksinuar rregullisht.
“Masa e vetme e cila mund të na mbron dhe ta kalojmë më lehtë këtë është vaksinimi dhe kjo është obligimi ynë. Është mëkat që një pacient i cili jeton në Shkup të mos jetë i vaksinuar”, ka thënë Ilir Demiri, përcjell SHENJA.