-ads3-

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se në aksidentin që ka ndoshur dje në rrugën “Voden” të Manastirit është raportuar se janë linduar 20 persona, përcjell TV21. Aksidenti ka ndodhur mes një veture të tipit Audi A7 të drejtuar nga B.B. 20 nga Manastiri dhe një autobusi të tipit Mercedes, me targa të Resnjes, të drejtuar nga 52-vjeçari N.B.

“Në aksident ka pësuar lëndime të rënda drejtuesi N.B., ndërsa është lënduar drejtuesi B.B. dhe pasagjerët në autobus LJ.D. (25), G.S. (48) dhe F.Gj. (31), të tre nga fshati Jankovec i Resnjës, J.N. (42) nga fshati Zllatar i Resnjës, S.J. (50) dhe S.J. (. 50) nga fshati Leva Rekë, Rajoni i Resnjës, F.Z. (52), I.M. (40), A.K. (28), M.N. (47), B.G. (28) dhe V.P. (66), N.G. (60), G.C. (51). ), L.A. (60), I.R. ( 57), V.P. (42) dhe A.B. (37), të gjithë nga Resnja, si dhe F.T. (25) dhe E.T. (50), të dy nga fshati Izbishtë i Resnjës. Lëndimet janë konstatuar në Spitali klinik të Manastirit”, thuhet në njoftimin e Policisë.