-ads3-

Shpërthimi i rrjetit të tensionit të lartë të MEPSO-s është arsyeja pse Shkupi u fundos në errësirë, njoftojnë nga EVN-ja, raporton TetovaSot..

“Nuk ka pasur rrymë për shkak të shpërthimit të rrjetit të tensionit të lartë të MEPSO-s, për të cilin nuk kemi informacion të plotë se çfarë ka ndodhur, por ekipet tona janë gjithmonë në dispozicion dhe në shërbim të MEPSO-së që Shkupi të kyçet nën rrymë “, thonë nga EVN-ja./TS