-ads3-

Hakerë grekë, të cilët ditë më parë pretenduan se kanë sulmuar ueb faqen e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, sot kanë deklaruar se kanë sulmuar faqen e Bankës Popullore të Maqedonisë së Veriut.

Por nga Banka Popullore mohojnë se ka pasur sulm. Thonë se ka pasur vetëm përpjekje për sulm hakerësh.