Gjobiten 229 persona në Shkup për kundërvajtje në komunikacion

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e përforcuara në fushën e komunikacionit.

“Në territorin e Bashkisë së Shkupit janë shqiptuar 229 masa, prej të cilave 75 janë për mosdhënie përparësie ndaj këmbësorëve, 28 masa për vozitje pa leje, 32 për kundërvajtje ndaj këmbësorëve”, thonë nga SPB Shkup.

Po ashtu janë shqiptuar tre gjoba për vozitje në telefon dhe dy masa për mosmbajtje të rripit të sigurisë.

Ata shtojnë se aksionet e forcuara do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.