-ads3-

Gazetari Furkan Saliu përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në facebook ka thumbuar politikanët, me theks të veçantë ministrat e Qeverisë aktuale lidhur me pompozitetin që ia dhanë rritjes së pagës minimale nga 15 mijë denar në 18 mijë denar.

Saliu shkurt dhe qartë ka shkruar:

A pse g’zohen per rritjen e pagës minimale ne 18 000 k’ta që rrogën e kanë kanë 120 000? 😝