-ads3-

Në shkollat fillore dhe të mesme në Maqedoninë e Veriut sot fillon gjysmëvjetori i dytë.

Pas një muaji pushim, i zgjatur, nxënësit do t’i kthehen gjysmës së dytë të vitit shkollor me prani fizike por duke zbatuar protokolle anti-Kovid.