Erërat e forta kanë shkaktuar dëme në Veles


Për shkak të erës së fortë gjatë ditës, ka pasur degë dhe pemë të shkulura dhe të rëna në disa lokacione në Veles – si në kazermën “Alekso Demnievski-Bauman” në rr. “Blagoj Gjorev”, në oborrin e shkollës fillore “Bllaze Koneski” dhe në burgun në Prevalec.

Degët dhe pemët e rëna janë grumbulluar në të gjitha lokacionet, njofton KKP “Derven”.

“Pas njoftimit, ekipet tona kanë dalë menjëherë në terren dhe në një kohë të shkurtër kanë larguar pemët dhe degët e rëna”, thonë nga KKP “Derven”.

Ambulanca ka bërë të ditur se deri në orën 17 nuk ka raportuar për lëndime nga rënia e pemëve dhe degëve.