Epoka e re në 2 vjetorin e urimit të madh të BDI-së

Ismet Sylejmani

Sot me 1 Shkurt 2022, bëhen 2 vite, nga urimi i madh i Kryetarit të BDI-së, shokut e mikut tim të madh Ali Ahmeti, drejtuar shokut e mikut tim të madh Muhamet Mavraj dhe redaksisë së gazetës së perditshme EPOKA E RE!

Shokët e miqtë e mi më të mirë e më të mëdhenj Ali Ahmeti e Muhamet Mavraj, me rastin e organizimit të shënimit të jubileut të 20 vjetorit të gazetes EPOKA E RE në Prishtinë, kanë shkëmbyer urimet dhe falenderimet e tyre historike, të cilat do ti mbeten dëshmi historisë, si margaritarë që kurrë nuk do të ulin shkëlqimin në vitet që do të vijnë!
Mirënjohja është virtyt i madh njerëzorë!
Edhe urimi i Ali Ahmetit edhe falenderimi i Muhamet Mavrajt, janë në funksion të kësaj vlere të madhe universale njerëzore!
Më poshtë po ju sjellim në rubrikën rikujtesë telegramin përshendetës të BDI-së nënshkruar nga Kryetari i sajë Ali Ahmeti dhe falenderimin e postuar nga pronari e botuesi i EPOKËS SË RE Muhamet Mavraj!

Prishtinë, 1 Shkurt 2022!