Dështoi takimi në Qeveri për pagën minimale, palët nuk arritën marrëveshje

Pa marrëveshje përfundoi takimi disa orësh mes përfaqësuesve të sindikatave, punëdhënësve dhe qeverisë lidhur me rritjen e pagës minimale në 18 mijë denarë. Kërkesa për rritjen e pagës minimale është e Sindikatave të cilën e bazojnë në rritjen e shpenzimeve të qytetarëve për faturat e rrymës dhe prodhimeve të tjera ushqimore. Por punëdhënësit kundërshtojnë këtë rritje të pagës minimale.