Dardan Dehari, bartës i flamurit në “Pekin 2022”

Ne një ceremeni spektakolare në stadiumin olimpik “Folea e Zogjëve” në Pekin, edhe zyrtarisht janë hapur Lojrat Olimpike Diërore “Pekin 2022”, në të cilin do të garojnë edhe 3 sportist nga Maqedonia.

Dardan Dehari, Stavre Jada dhe Ana Cvetanovska, janë garuesit nga Maqedonia në “Pekin 2022”, ndërsa në hapjen solemne, Dardan Dehari mbante flamurin e Maqedonisë, pasi që Ana Cvetanovska dhe Stavre Jada, ishin në kontakt me persona me “Covid 19” dhe përcollën këtë event nga Fshati Olimpik.